gal2gal4gal5

Varmt välkommen till NORDISK SADELMÄRKNING!

Under det senaste åren har stölder av sadlar ökat explosionsartat. I nästan varje nummer av branschtidningarna skrivs det om dessa stölder, som alla förstår är det väldigt dyrt och mycket krävande att bli av med sin sadel.

NORDISK SADELMÄRKNING har sitt ursprung i ett svenskt företag som är specialister på att skydda privata ägodelar, som på grund av det blev kontaktade av ett stall i västra Sverige. Stallet önskade att hitta ett enkelt och effektivt sätt att höja säkerheten för sina sadlar, genom att göra dem mindre attraktiva för tjuven.

I samarbete med stallet har vi under lång tid testat en mängd olika koncept för att finna det mest effektiva skyddet för sadlar. Dessa tester har slutligen resulterat i att vi gemensamt har kommit fram till att chipmärkning av sadeln är det enklaste och bästa sättet att skydda en sadel på.  

Chipmärkningen av sadeln innebär att ett specialanpassat microchip appliceras på sadeln, vilket sadelägaren enkelt gör själv och det tar bara några minuter. Microchippet kan lätt läsas av med exempelvis hjälp av polis. Tack vare chippets unika nummer kan NORDISK SADELMÄRKNING alltid hitta ägaren till en stulen sadel.

NORDISK SADELMÄRKNING har valt att lansera detta skydd som ett årsabonnemang. Anledningen till detta är att den årliga kostnaden skall bli så låg som möjligt, samt för att alltid kunna säkerställa att ägaruppgifterna i registret är aktuella, vilket NORDISK SADELMÄRKNING därmed garanterar så länge kunden väljer att ha kvar sitt abonnemang.

I första årets abonnemangskostnad ingår hela sadelmärkningskitet, vilket innehåller allt som behövs för att genomföra märkningen av sin sadel. (Se fliken sadelmärkningskitet)

Årsavgiften är endast 390 kronor om året. Har du två sadlar är årskostnaden för den andra sadeln endast 290 kr. Har du ännu fler sadlar kontakta oss för en offert.